Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir ongun tür plakası iki dehandan vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa bileğecek şekilde bapya monte edilir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin canipı rabıta, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri üzere özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik kısım şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı için olabildiğince nöbetlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın bapsı acil çıkış dâhilin kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Aldatmaışmutaş merkezi, yedinci sanat, meslek, şifahane kabil şişko yaşam alanlarında yangın kapısı kullanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kabil binalarda da evgin çıkış bapları yangın takkadak kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise zelzele kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini Yapı ciğeri yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emin bir şekilde çıkmalarını sağlar ve ivedili hesap tahliyesini kolaylaştırır.

Sevimli Emniyetliği Mizan: Kapılar insanoğluın cafcaflı bir düzlükı muattalaltmasında Yangın Kapısı Fiyatları kilit rol oynar. Bu falmdan baplar emanet emniyetliğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak muktezi sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki kapılardır. Bu kapılar 360 denli ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye yakışır halde üretilmeleridir.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe ilenmeşap kapının nanay olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını hayatımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Kapının bediiyat yapısı ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page